9TH NEW
EUROPE EXHIBITION
FOR MEETINGS,
EVENTS AND INCENTIVES

  18 – 19 Januar 2017, Ljubljana, Slovenija

Izjemno stičišče


Conventa je postala vodilno tržišče za industrijo srečanj jugovzhodne Evrope. Poslovna borza omogoča osebne stike med skupnostjo mednarodnih vabljenih kupcev in široko paleto ponudnikov industrije srečanj v JV Evropi. Razstavljavci lahko pridobijo neposredno konkurenčno prednost saj se povezujejo neposredno z načrtovalci srečanj, ki so izrazili poseben interes za regijo in so na ta način na tekočem z najnovejšim razvojem na področju industrije srečanj.
 
     

 

Zelo smiseln izkoristek časa

  

Načrtovalci srečanj, ki iščejo nekaj novega, morda celo nekaj eksotičnega za svoja srečanja in incentive dogodke imajo  priložnost za raziskovanje novih destinacij JV Evrope. Privlačen program za vabljene kupce omogoča izbranim načrtovalcem dogodkov obisk poslovne borze Conventa, kjer lahko osebno izkusijo regijo JV Evrope. Program za vabljene kupce je na voljo vodilnim kupcem iz združenj, korporacij in agencij za organizacijo dogodkov.

 

   

 

JV Evropa na kratko


Conventa prikazuje raznolikost JV evropskih destinacij, ki jih opredeljuje njihova lokacija med Jadranom, Mediteranom in Črnim morjem. Kvaliteta objektov in storitev, cenovna konkurenčnost, fleksibilen pristop, varnost in dostopnost je okrepljena z široko izbiro v regiji in čisto lepoto JV Evrope same. Načrtovalci srečanj, ki se odločajo za JV Evrope bodo tu našli številne priložnosti za svoja srečanja in incentive.
   

 

 

 

Conventa partners


 
sl
en